Thursday, April 28, 2011

Wednesday, April 27, 2011

тσχι¢ вιѕнвσуѕ

Tox!c BishBoys Gift  / black,blue,green,petrol,red/

Tox!c BishBoys Lucky Board
Tox!cBishBoys

Saturday, April 23, 2011

:GF: Group Gift

Skin and Pants, Shirt..
:GF:

~Beck's~ Gift

Beck's

Al Vulo Group Gift NEEEW

Bitter choco  group gift..  NEEWW

Thanks Hlin.. ♥
AlVulo

PsychoTroPia Group Gift

Az első képen a  ruha , a második képen a skin és a poncho a csoport ajándék, itt találsz még egy cipőt is csoport ajándékként..
PsychoTroPia

Thursday, April 21, 2011

***Arata Shouten***

Itt nagyon sok csoport ajándék van(skin, shape, hair, ruha, pózok)
Érdemes az üzletet végig járni, 1 LS-é nagyon jó shape és skinek, és hajak találhatók.
ArataShouten

Wednesday, April 20, 2011

Vhi Gallery

 A Vhi Gallery nagyon sok képpel kedveskedik az arra tévedőknek, van náluk, free képkeretek, s képek , és rengeteg ország képei, nagyon kedvező árakkal találkozhattok itt..
Vhi Gallery

Exile Gift Hair

Az Exile nagyon sok free hajat árul, férfiaknak és nőknek is..




Exile

LaRosa Virtual World Fashion

Clothing, Clothes, Dress, Dresses, Apparel, Outfit, Outfits, Menswear, Jeanswear, Streetwear, Clubwear, Casual, Animation, Skins, Shapes, Shoes, Boots, Heels, Stilettos, Kleidung, AO,Schuhe, Haare,Freebies

LaRosa

Monday, April 18, 2011

Piddidle- CheekColor Gift

A Piddidle. nagyon sok  arc festést árul, nagyon jó színekkel.. olyan mintha új festést kapott volna az arcod..
PIDDIDLE

Sunday, April 17, 2011

Zenith Fashion Group Gift

A Zenith Fashion nagyon szép és egyedi ruhákat csinál, fiúk, és lányok részére.. ez egy része csak a csoport ajándéknak..Az emeleten, Lucky Board is van, amiben rengeteg ruha található..




Zanith Fashion

Saturday, April 16, 2011

Gabriel Group Gift

A Gabriel  a férfiaknak is kedvez, nagyon sok csoport ajándékot tesz ki férfiaknak és nőknek, nyaklánc, kabát , fülbevaló, pólók, és még sok hasznos ajándékot add az arra látogatóknak.
GABRIEL

Twisted and Spoiled Group Gift

A Twisted and Spoiled  Gift egy nagyon szép összeállítást tett ki csoport ajándékként, nyaklánc is az ajándék része..
Twisted and Spoiled

Thursday, April 14, 2011

...:::Beautiful Dirty Rich:::... Gift

...:::Beautiful Dirty Rich:::...

A ...:::Beautiful Dirty Rich:::... nagyon sok ajándékkal kedveskedik nektek, az üzletben a nekotol, az igazi kis sexy ruhákig minden megtalálható, és csak egy kis részét mutatom meg az ajándékoknak, sokkal több van neki, lessétek meg.




BeautifulDirtyRich

Wednesday, April 13, 2011

GIZZA MALE GIFT

Gizza Male Gift

A Gizza nem csak a nőknek kedveskedik csoport ajándékkal, a férfiaknak is, és az üzletben most 50%-os leárazás van. sok stílus közül válogathatok, és ez csak egy negyed része az ajándékoknak, a csoportba be kell lépni, tudj ajándékot elhozni tőlük..

GIZZA

-BC- Group Gift

A -BC- áprilisi ajándéka egy skin, és egy egész öltözet, nagyon szépen kidolgozott skint kapsz ajándékba, a ruha is nagyon szépen összeállított. Ebben a boltban rengeteg shape és skin van, a shapek nagyon szépek, a skinek kislányosan aranyosak..
-BC-

Tuesday, April 12, 2011

"ROSSO+ egész testes tetoválás Gift

A *ROSSO+ egy egész testes tetoválást kínált fel ajándéknak az üzletében, én nagyon kedvelem, gyönyörű színekkel látta el, világostól a sötétig.. itt kapható nagyon kevés Lindenért több full testes tetoválás..




ROSSO

+radicalism+ tetoválás Gift

A +radicalism+ egy nagyon extrém tetoválásokkal foglalkozó üzlet, nagyon sok tetoválás kapható nála, és rengeteg  ajándék,  még csoport sem kell hozzá, érdemes nála nézelődni, nagyon szépek a dolgok amit tervez.. egyéni stílus világgal rendelkezik..

+radicalism+

Bc322 Haj Gift

A Bc322 nagyon sok színes dolgot csinál, a hajai olyan extrém dolgokkal vannak ellátva, mint szemüveg, és virág, és vonalzó, igen jól olvasol vonalzó.. találtam nála csoport ajándékot, egy hajat, amit megmutatok nektek, a Lucky táblán egy macska AO a nyeremény, és van még haj Lucky is , ami két percenként vált, a hajak minden színben megkaphatók ,a  kiegészítőkkel együtt..

Bc322

Black maria

Black maria haj Gift

A Black Maria nagyon extrém hajakat csinál, és nagyon sok ruhát, nála most két ajándék található, az egyik csoport ajándék, a hajak nagyon színesek, és huddal vannak ellátva..

Black Maria

Sunday, April 10, 2011

T⊙XℹC ƁℹšH Gift

 T⊙XℹC ƁℹšH

A Toxic Bish nagyon sok ajándékot tart a vásárlóinak, igazi sexy menő cuccokat, a tervező, minden héten  előáll egy új ruhával, vagy épp cipővel.. én nagyon szeretem a tervező munkáját.. és elérhető áron kapható nála minden ..




Toxic Bish

[VS] Style Gift

A  [VS] Style nagyon szép ruhákat csinál,  én nagyon szeretem a tervező egyéni munkáját, és barátságos színeit, nála is van ajándék, ami  1Ls-be kerül.. de megéri mert nagyon szép, én nagyon kedvelem.
[VS] Style

Saturday, April 9, 2011

*: Lo*momo :* Groupgift

*: Lo*momo :* Groupgift

A Lo Momo nagyon szép, és nagyon csinos ruhákat csinál, én nagyon szeretem a tervező egyéni stílusát, náluk is van csoport ajándék..  a ruhák huddal vannak ellátva.. 





*:Lo*momo:* 


Analog Hair Gift

Az Analog is nagyon jó hajakat csinál, most egy ajándék van náluk, haj tetkóval, minden színben, én nagyon szeretem.. nem kell csoportba belépni..

 Analog Dog Hair

Azul Gift

Az Azul SL egyik legszebb alkalmi ruha boltja, a gyártó rendkívül szépen dolgozik a textúrákkal..
Nála is minden hónapban van csoport ajándék..

Azul 

New Gems & Kisses and Asakura Gift

Gems & Kisses and Asakura

 A Gems & Kisses and Asakura Megint két új ajándékkal kedveskedik nektek, egy arany és egy ezüst fülbevalóval, ami nagyon elegáns és nagyon szép viselet, megint szín választó huddal látja el őket.. ^^










Gems & Kisses and Asakura  

 

Thursday, April 7, 2011

 N-core
 
Az N-core nagyon jó cipőket csinál, és neki is van csoport ajándéka, itt több ajándék közül választhatsz, én az egyik új ajándékot mutatom meg..

 


N-Core 

Skin Gift

Az Al Vulo megint a kiadott egy  ajándék skint, tetoválás van a szeménél, az ajkai nagyon szépen kidolgozottak..(mosolygós, a fogak látszanak)
Csoport ajéndék, be kell lépni a csoportba, csak akkor a tiéd..

Al Vulo